Nieuws


Juni - donderdag 29 juni 2023

Het is inmiddels anderhalve week geleden dat we de expositieweek hadden. Het was zeker een succes volle week. Het was gezellig druk. En samen met de kunstenaars een onvergetelijke week. Jullie allemaal ontzettend bedankt, het was super!!!!!

Lees het hele bericht >
Expositie - zondag 11 juni 2023

Goedemorgen, snel even een berichtje. Het was gisteren super warm weer op de eerste dag. Hebben niet veel bezoekers gehad, maar het was een hele gezellige dag.

Lees het hele bericht >
verbouwing - maandag 6 maart 2023

Het is dan zo ver. De grootste rommel is weer op geruimd en de inrichting is bijna klaar. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de binnenruimte van de galerie te verbouwen zodat er meer ruimte komt om kunstwerken te exposeren. Er is beduidend meer vloerruimte en ook enkele meters wand ruimte bij gekomen. Nu hangt er veel werk van Mario Janssen, maar binnenkort komt er werk bij van Els Mulder. Ook komt er nog groot beeldhouwwerk bij maar dat wordt later bekend gemaakt. De galerie is weer open dus kom gezellig langs voor en bakje koffie of thee. Groet Mirjam

Lees het hele bericht >
Workshop September - vrijdag 14 oktober 2022

De workshop intu´tief beeldhouwen van september was een groot succes. De cursisten hebben het super gedaan en het was heel gezellig. Om privacy redenen is er geen fotoalbum map aangemaakt. Er zijn wel fotos gemaakt, maar er is voor gekozen deze dus niet te plaatsen.

Lees het hele bericht >
Workshop September - maandag 26 september 2022

De workshop is afgelopen weekend weer een succes geweest. Het was niet zo druk bezocht als gedacht door ziekte en andere redenen van afmelding. maar des ondanks was het een super gezellig weekend weer. We hebben zowel binnen als buiten kunnen werken. Het weer was ondanks de berichten heel fijn. Er zijn weer hele mooie beelden ontstaan. Die nog niet volledig af zijn, maaar dit binnenkort wel zullen zijn.Ook zijn enkele cursisten vaan de workshop in augustus hun voort gangen in de ontwikkelinng van hun beeld komen laten zien en dat zag er fantastisch uit. Ze hadden thuis de werkzaamhedenn met succes hervat. Petje af. De volgende workshop zal hoogstwaarschijnlijk in april volgend jaar plaats vinden, hier over tegen die tijd meer.

Lees het hele bericht >