Nieuws


Tuin aanleg - donderdag 2 december 2021

Momenteel is het heel slecht weer, hierdoor loopt het werk in de tuinen wat vertraging op helaas. Dat betekend dat er voor de galerie nog steeds veel "rommel" staat. Ik ben nog steeds bezig met de opbouw van een insect vriendelijke muur. Vorige week heb ik in de zij tuin een wadi aangelegd en de regenpijp van de riolering afgesloten. Deze is afgelopen zaterdag dus ook maximaal gebruikt. Er is ruim 60 mm regen gevallen waardoor mijn wadi tuin is veranderd in een giga zwembad. Gelukkig was gister het water pijl al zover gezakt dat ik mijn beide appelboompjes kon planten. De aanwinst zijn een rode boskoop appel en een jonagold en beiden voorzien van 3 jarige enten van de maretak. Het zal wel nog enkele jaren duren voordat deze geknipt kunnen worden. En volgende week kunnen we in Scharendijke de bomen op halen die we hebben gekregen via "plan Boom", dus kunnen we verder met de aanplant.

Lees het hele bericht >
Najaar/Winter - maandag 4 oktober 2021

Ja, het is weer herfst. Dat betekend dat ik niet meer elke dag de deur open staat. Ik zal niet meer elke dag de vlaggen buiten hangen van de galerie, maar dat betekend niet dat ik niet aanwezig ben. Woensdag t/m zaterdag middagen ben ik in mijn atelier of tuin aan het werk, dus je bent altijd welkom ook al hangen de vlaggen niet buiten. Geef anders vooraf een telefoontje. Verder ga ik in deze periode verder met de aanleg vaan de tuin en boomgaard. Het is nu de beste periode om te gaan aanplanten dus naast de galerie komt een boomgaard met fruit en waarschijnlijk ook nog borders met kruiden en groenten. Alles zoveel mogelijk volgens de permacultuur principes. Ook in het atelier ga ik druk aan slag als het niet al te koud wordt met een serie nieuwe beelden. Ik heb daar weer heel veel ideeŽn voor en ook super veel zin in. Jullie zien vanzelf de resultaten wel verschijnen in de galerie en in de tuin. Ik hoop jullie deze winter ook regelmatig te mogen verwelkomen.

Lees het hele bericht >
expo juni - vrijdag 7 mei 2021

Helaas gaat de expositie in juni niet door, dit ivm met de beslissing die de gemeente heeft genomen met betrekking tot de regels en veiligheid rond corona. Natuurlijk is de galerie wel gewoon open en toegankelijk. We gaan gewoon door. Omdat de galerie een tijdje dicht was heeft dit voor mij de mogelijkheid gegeven om de indeling van de galerie en tuin weer wat aan te passen en natuurlijk om nieuwe werken te maken. Ik ben druk bezig gegaan met het conserveren van hout en meubels middels branden en ik heb mezelf toe gelegd op het maken van sieraden van aluminium en koper. Binnenkort zal ik deze resultaten delen op de site. Maar graag zie ik jullie snel in de galerie zelf en dan kan ik er meer over vertellen. Tot dan.


Lees het hele bericht >
Zomer - donderdag 11 juni 2020

De zomer is begonnen. En wij kunnen ook weer voorzichtig terug naar het "nieuwe" normaal.

Lees het hele bericht >
2020 - maandag 2 maart 2020

Na een zeer drukke en hectische periode is het weer tijd om de galerie en het atelier af te stoffen en op te poetsen.

Lees het hele bericht >