Nieuws


Ena van Bockel - donderdag 30 november 2023

Vanaf 1 december is er werk te zien van Ena van Bockel. Momenteel hangen er 4 zeer kleurrijke werken die ze met inkt op zijde heeft gemaakt. Als je ze wil zien kom dan langs en drink gezellig een bakje koffie mee. Tot snel.

Lees het hele bericht >
Jesse Kruijthof - dinsdag 3 oktober 2023

Sinds een paar dagen hangt er werk van Jesse in de galerie. Er is een persbericht de deur uit gegaan om bekendheid te geven aan de expositie. We zijn heel benieuwd wat de reacties van het publiek zullen zijn op zijn werk.

Lees het hele bericht >
Juni - donderdag 29 juni 2023

Het is inmiddels anderhalve week geleden dat we de expositieweek hadden. Het was zeker een succes volle week. Het was gezellig druk. En samen met de kunstenaars een onvergetelijke week. Jullie allemaal ontzettend bedankt, het was super!!!!!

Lees het hele bericht >
Expositie - zondag 11 juni 2023

Goedemorgen, snel even een berichtje. Het was gisteren super warm weer op de eerste dag. Hebben niet veel bezoekers gehad, maar het was een hele gezellige dag.

Lees het hele bericht >
verbouwing - maandag 6 maart 2023

Het is dan zo ver. De grootste rommel is weer op geruimd en de inrichting is bijna klaar. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de binnenruimte van de galerie te verbouwen zodat er meer ruimte komt om kunstwerken te exposeren. Er is beduidend meer vloerruimte en ook enkele meters wand ruimte bij gekomen. Nu hangt er veel werk van Mario Janssen, maar binnenkort komt er werk bij van Els Mulder. Ook komt er nog groot beeldhouwwerk bij maar dat wordt later bekend gemaakt. De galerie is weer open dus kom gezellig langs voor en bakje koffie of thee. Groet Mirjam

Lees het hele bericht >